Søllinge sommerfester igen


Søllinge sommerfester igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets sportsfest byder på nye aktiviteter og en slagsang

SØLLINGE: Programmet til den traditionsrige Sommer- og sportsfest i Søllinge er så småt ved at være plads. Og i år kan deltagerne se frem til flere nye og anderledes aktiviteter, som for eksempel en røgdykkerbane for børn.

- Der skal noget nyt til, og vi prøver at lave noget mere nyt - specielt for børnene. Så derfor forsøger vi i år med blandt andet en røgdykkerbane, fortæller Jørgen Berg fra arrangørgruppen.

Sommerfesten afvikles fra den 14. til den 17. august på boldbanerne ved Søllinge Boldklub, og de fire dages festligheder begynder med blandt andet de indledende kampe i gadeturneringen i volleyball. De fortsætter fredag, hvor der også inviteres til fest i teltet på pladsen. Og her vil man kunne opleve boldklubbens helt nye slagsang.

- En af vores spillere har skrevet teksten, og så har Choose 1 fra København sat musik til. Ingen har hørt den før, så det bliver meget spændende, siger Jørgen Berg

Bankospil runder af

Lørdag kan der købes morgenmad på pladsen fra klokken 10, og så er det ellers tid til pokerturnering for de voksne og røgdykkerbanen for børn.

Aftenen slutter med fællesspisning med efterfølgende livemusik med Flair Band.

Søndag byder på gratis morgenmad, og traditionen tro slutter sommerfesten med et bankospil søndag eftermiddag klokken 14.

Både torsdag og fredag er der mulighed for at købe mad på pladsen, og hele weekenden vil der være fast indslag som hoppeborg, dåsekast og meget andet.

Alle fire dage vil der også være flere fodboldkampe på stadion med klubbens ungdoms- og seniorhold.

Søllinge sommerfester igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce