Slutspurten er sat ind: Én måned til legendarisk festival genåbner

De glade tider i Ringe vender tilbage 24. og 25. maj. Arkivfoto.

Slutspurten er sat ind: Én måned til legendarisk festival genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med flere end halvdelen af billetterne solgt er der ingen vej tilbage for den nye Midtfyns Festival. Og med mindre end en måned til showtime, bliver der nu arbejdet på fuldt drøn i arrangørgruppen.

Over halvdelen af gæsterne har sikret sig billet til genåbningen af Midtfyns Festival den 24. og 25. maj på Dyrskuepladsen i Ringe.

- Billetsalget er steget markant i de seneste uger og ligger over, hvad vi kunne håbe på, fortæller festivaldirektør Sune Vesterlund Larsen.

Der er sat cirka 2000 billetter til salg, og målsætningen lyder på 1600 solgte billetter. Det svarer nemlig til antallet af gæster til den allerførste Midtfyns Festival i 1976.

- Det bærende er ikke pengene eller kommercielle kræfter bag, men projektets dna er kærligheden til den oprindelige Midtfyns Festival. De gamle værdier og den oprindelige festivaltanke, som kan synes at have ændret sig markant siden 1976, siger Sune Vesterlund Larsen.

For nylig lykkedes arrangørerne at få fat i en af festivalens gamle legender. Forfatteren Bo Bomuld skal nemlig være konferencier i år, og netop Bo bomuld skabte i sin tid den berygtede natugle-scene.

Festivalen bygges op

Inden der kan nydes, skal der dog lige ydes lidt mere, for slutspurten er sat ind for arrangørgruppen.

- Vi har mange ting at se til endnu. Vi taler med leverandører, vi skal have lavet armbånd, vi skal have sat madboder op. Ja, man kan sige, at hele den fysiske del af festivalen skal stables på benene, forklarer Sune Vesterlund Larsen.

Alt dette skal arrangørerne formå, samtidigt med de skal passe deres almindelige arbejde. Hele festivalen er nemlig båret af frivillige kræfter.

- Man kommer til at opleve, at vi er amatører, og vi er frivillige, og det skal man også kunne mærke. Der kommer til at være fejl, og det er helt okay, lyder det fra festivaldirektøren.

Man kan stadig købe billetter og finde det samlede program få festivalens side på Facebook.

Slutspurten er sat ind: Én måned til legendarisk festival genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce