Faaborg-Midtfyn Kommune deltager igen i 2017 i Verdensnaturfondens klimakampagne.

Faaborg-Midtfyn: Alle opfordres til at slukke lyset lørdag 25. marts i en time fra klokken 20.30 - 21.30. I det tidsrum løber verdens største klimakampagne af stablen, og tusindvis af steder over hele kloden slukkes lyset.

I Faaborg-Midtfyn Kommune vil dele af gadebelysningen blive slukket fra klokken 20.30 til 21.30, ligesom alt overflødigt lys vil blive slukket på udvalgte offentlige bygninger.

Faaborg-Midtfyn Kommune håber, at mange i kommunen til at være med til at markere Earth Hour. Det kan gøres ved at slukke lyset inde eller ude, facadebelysning eller lignende.

 Earth Hour handler om at give en stemme i forhold til den globale udfordring, som klimaet er. Den 25. marts sender millioner af mennesker verden over et samstemmig signal til verdens lande om at handle.

Udover den symbolske mørke time, hvor lyset slukkes én time  er kampagnen også en mulighed for at tage handling i egen hånd.

Earth Hour startede i Australien i 2007, hvor WWF lancerede kampagnen med en fælles opfordring til at slukke lyset en time for klimaet. (pcb)