Slog sin tidligere nabo i brystet

- Min far blev også generet og solgte til sidst huset, siger datteren til Tage Kappelgaards tidligere nabo. Her den 83-årige Kappelgaard, der sigtes for at køre sin nuværende nabo ned.
Foto: Birgitte Heiberg

Slog sin tidligere nabo i brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Tage Kappelgaard terroriserede min far, fortæller datter til nu afdød trædrejer

GISLEV: Det er tilsyneladende langt fra første gang, at 83-årige Tage Kappelgaard fra Ørbækvej i Gislev rager uklar med sin nabo.

Fyens Stiftstidende beskrev i går den anspændte situation mellem Kappelgaard og hans nabo, 31-årige Dennis Rasmussen, som senest har meldt den ældre mand til politiet for vold. Rasmussen siger, at Kappelgaard kørte ind i ham med sin bil.

Kappelgaard siger, at Rasmussen selv hoppede op på køleren, da han drejede ind i deres fælles indkørsel.

Datteren til Kappelgaards tidligere nabo på Ørbækvej, Else, som ikke ønsker sit efternavn frem, fortæller:

- Dennis Rasmussen købte huset af min far trædrejer Knud Christensen, som boede på Ørbækvej 96 i 51 år og var kendt af alle i området.

- Min far flyttede til sidst, blandt andet fordi han var bange for Tage Kappelgaard, som ustandselig hidsede sig op over det mindste.

- I starten gik det stille og roligt, men min far ønskede ikke al for tæt kontakt med naboen, og så gik det galt, fortæller den tidligere nabodatter Else og fortsætter:

- Kappelgaard pudsede flere gange kommuneingeniører på min far og hans brændefyr for at måle, om alt var i orden, og en gang jagtede han min far ind i bryggerset, hvor han slog ham med en haveslange, der havde en metalstuds i enden.

- Min far måtte til læge, som opfordrede ham til at gå til politiet, og betjentene var også ude at tale med begge parter, men vi håbede jo altid, at situationen ville falde til ro. Det skete desværre ikke, siger Else.

- Åhh, nu kommer hun med alle sine løgne. Knud fyrede også med dårligt brænde, som jeg ikke kunne tåle, og det med haveslangen var et uheld, fordi han smuttede sin vej, da jeg ville tale med ham. Det sagde jeg også til betjentene, forklarer Tage Kappelgaard.

Han har i øvrigt i går skrevet til politidirektør Poul Løhde for at klage over, at politiet aldrig kommer, når han ringer.

- Jeg har gennem tiden ringet til politiet i Svendborg, Odense og Faaborg, uden at de gider komme. Men da jeg kørte ind i ham her labanen forleden, så står der straks to betjente og går temmelig hårdt til mig. Det kan da ikke være rigtigt, siger den ældre mand harmdirrende.

Slog sin tidligere nabo i brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce