Slog betjent: Uønskede fest-deltagere blev anholdt


Slog betjent: Uønskede fest-deltagere blev anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To 20-årige mænd blev fredag aften anholdt og bl.a. sigtet for vold mod en betjent, da de nægtede at forlade en fest i Kværndrup.

Opdateret med nye oplysninger

Kværndrup: To mænd på 20 år blev fredag aften anholdt og sigtet for at hindre politiets arbejde. Den ene blev også sigtet for vold mod en betjent, oplyser Fyns Politi.

Mændene havde ifølge politiet fredag aften indfundet sig ved en privat fest i Kværndrup, selvom de ikke var inviteret. Da det ikke lykkedes værterne at få mændene til at forlade stedet, blev politiet tilkaldt, men patruljen, som kom frem til adressen, havde heller ikke held med at forklare mændene det formålstjenlige i, at de forlod festen.

Tværtimod opstod der ifølge vagtchefen hos Fyns Politi tumult, da betjentene bad de to mænd om at gå. Mændene satte sig kraftigt til modværge, og en af dem slog ifølge politiet en betjent i ansigtet med en knytnæve.

Mændene blev derefter begge anholdt. De bliver ikke krævet varetægtsfængslet, oplyser Fyns Politi.

Da politiet ankom til adressen var gæsterne rykket ud på vejen, hvor der var opstået en slåskamp midt på kørebanen. Patruljen kunne ikke få den standset og brugte peberspray til at få den under kontrol. En betjent fik et hårdt slag på tindingen. Politiet oplyser, at han ikke ved, om det var med vilje eller et uheld som følge af tumulten.

Derfor er den ene af de to anholdte heller ikke blevet sigtet for vold mod betjenten. Den ene mand er fra lokalområdet og den anden er fra Esbjerg. De er begge sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen.

Slog betjent: Uønskede fest-deltagere blev anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce