Slagtøjsorkester rejser til Brasilien

De otte unge musikere i Slagstøjsorkestret New Wibes sætter kurs mod brasilianske Porto Feliz i februar. Her venter masser af inspiration fra de brasilianske rytmer på midt- og sydfynboerne. Privatfoto.

Slagtøjsorkester rejser til Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagstøjsorkestret New Wibes fra Faaborg rejser to uger til Brasilien for at hente inspiration.

Faaborg: Slagtøjsorkestret New Wibes, der er udsprunget af Faaborg-Midtfyn Musikskole, sætter kurs mod brasilianske Porto Feliz over et par uger i februar.

Orkestret, som tæller otte 15-19 årige musikere, skal på en musikalsk og kulturel dannelsesrejse. Den omfatter dialog, workshops og koncerter med den lokale musikskole i Porto Feliz og de unge håber, at de kan give erfaringer og oplevelserne fra det brasilianske musikmiljø videre, når de vender hjem til det danske musikskolemiljø efter to uger på sprudlende brasilianske breddegrader.

Orkestret har bestået i seks år med minimal udskiftning af bandets medlemmer. De spiller gængse instrumenter som trommer, keyboards og guitar, men også mere eksotiske instrumentgrupper som for eksempel marimba og olietønder. Repertoiret er bredt med en god blanding af populære nutidige sange samt mere traditionelle sydamerikanske toner.

De unges kammeratskab danner grobund for den store energi og spilleglæde, som kendetegner New Vibes' optrædener. I sommer udgav bandet i øvrigt sin første single "Coming Through"./EXP

Slagtøjsorkester rejser til Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce