Rudme: Brandfolkene tilknyttet stationen i Ringe blev søndag ved middagstid kaldt ud på en forholdsvis udramatisk opgave i landsbyen Rudme.

Klokken 11.55 lød meldingen, at der var brand i en fritstående container, som viste sig at tilhøre et firma, der sliber gulve.

- Der var ikke decideret brand, men der kom røg fra den, så vi valgte at give den noget skum, og så var det dét, fortæller Henning Kristensen, Beredskab Fyns indsatsleder i Faaborg-Midtfyn, der fortæller, at det tog omkring 20 minutter at få bugt med røgudviklingen.

Henning Kristensen kommer med sit bud på, hvordan den mindre brand i affaldscontaineren kunne opstå.

- Der kunne være smidt noget i, som har været lidt varme i fra slibefriktionen, hvor det så har ligget, og der måske er kommet lidt ild, nu hvor det har blæst kraftigt, vurderer indsatslederen.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.