Skullerodsholm starter op med fællesspisning

På Skullerodsholm Aktivitetshus vil der den første fredag i hver måned være fælesspisning - med start 6. april. Arkivfoto

Skullerodsholm starter op med fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som noget nyt får Skullerodsholm Aktivitetshus fællesspisning på programmet, når der fredag efter påske bliver taget hul på en række af spiseaftener.

Nr. Lyndelse: - Er du madglad, eller har du bare lyst til at hygge dig sammen med dine naboer og andre i dit nærområde og samtidig slippe for at lave aftensmad?

Sådan spørger Karen Brandt, Rigmor Sand og Else Larsen i en folder, som skal hente spiselystne til fællesspisning i Skullerodsholm Aktivitetshus i Nr. Lyndelse.

- Vi har gennem mere end 20 år været med til at arrangere fællesspisning i Nr. Søby, og så blev vi spurgt, om ikke vi ville starte det op i Nr. Lyndelse også, forklarer Else Larsen.

Derfor har hun sammen med sine to veninder planlagt månedlige fællesspisninger, som finder sted den første fredag i hver måned.

- Så kan folk bedre huske, hvornår det foregår, siger hun.

Mad og musik

Det første fællesspisningsarrangement på Skullerodsholm Aktivitetshus finder sted fredag 6. april, hvor maden bliver leveret fra Mesterslagteren i Nr. Søby.

- Under maden vil Johannes Henriksen underholde med sin harmonika, og bagefter vil der være en kop kaffe, og hvis nogle har lyst til andre drikkevarer, kan de købes til rimelige priser, fortæller Else Larsen, der opfordrer alle - uanset alder - til at invitere sig selv og andre med til arrangementet.

- Vi sørger for den gode mad, hvis gæsterne sørger for det gode selskab, lyder det fra Else Larsen.

For voksne koster det 85 kroner at deltage, mens børn under 10 år slipper med 45 kroner.

Tilmelding kan ske hos Rigmor Sand på telefon 20365225. Hun træffes bedst mellem kl. 16 og 20, og seneste tilmelding er tirsdag 3. april.

Skullerodsholm starter op med fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce