Skoleleder godt træt af hærværk


Skoleleder godt træt af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I flere måneder har produktionsskolen næsten hver aften måttet lægge hegn og park til knallertræs

FAABORG: Et ødelagt hegn og en græsplæne, der er kørt op af knallerter er et syn, der har mødt produktionsskolens personale og elever næsten hver morgen i flere måneder.

Om aftenen eller natten har ukendte gerningsmænd nemlig ødelagt hegnet til skolens park og have på Nyborgvej 58. Tilsyneladende for at komme ind i parken og køre rundt på knallert eller lignende.

- Det har foregået hele foråret i mere eller mindre intens form. Nogle gange er de bare kørt igennem, og andre gange er de kørt rundt i haven, siger Alis Jessen, der er leder på produktionsskolen.

Hun har ikke anmeldt hærværket til ordensmagten før nu, fordi hun mener, det er en lille ting, der har udviklet sig. Men nu er hun blevet godt træt af det.

- Det har stået på så længe, og nu var vi ved at sætte et nyt, mere solidt hegn op, der så blev banket ned dagen efter. Nu er det for meget, siger Alis Jessen og understreger, at alle har lov til at være i parken. Med respekt for andre.

- Hvis man vil ind i parken, kan man skræve over en kæde. Man behøver ikke banke hegnet ned.

Flere politipatruljer

- Man må gerne færdes der, men det behøver ikke foregå på en knallert, fastslår hun.

Derfor har hun nu anmeldt hærværket og aftalt at kontakte politiet hver gang, det sker. Samtidig har politiet lovet at lægge vejen forbi produktionsskolen en gang imellem, fortæller Alis Jessen. Hun mener, at man er nødt til at møde gerningsmændene for at stoppe hærværket.

- En dag møder vi dem vel og snakker med dem om det. Og så håber jeg, det holder op, siger hun.

Hos Faaborg-Midftyn Lokalpoliti har man endnu ikke fundet ud af, hvad man vil gøre for at stoppe hærværket, fortæller vicepolitikommissær Leon Sørensen.

- Men vi vil vi prøve at finde frem til, hvem der har gjort det, siger han.

Endnu kender Leon Sørensen ikke til vidner, der har hørt eller set noget.

Skoleleder godt træt af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce