Skål i saftevand

Symfonien bliver certificeret Sangbørnehave. Foto: Ard Jongsma

Skål i saftevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Symfonien bliver certificeret som sangbørnehave

Nr. Søby: Der bliver skålet i saftevand og sunget så taget letter, når Symfonien torsdag d. 14. juni 2018 certificeres som én af de første Sangglad-institutioner på Fyn. Efter et år med stort fokus på sang og sangglæde og med mange timers sangfaglig sparring til hele personalet, kan institutionen nu officielt skilte med, at de kan noget særligt med sang, og at de også i fremtiden vil give sangen og sangglæden en stor plads i hverdagen. Det skriver projektleder for Sangglad på Fyn, Mette Alrø Stoktoft i en pressemeddelelse.

Projekt Sangglad, som er udviklet af Sangens Hus og støttet af Nordea-fonden med 16,1 mio. Kr., certificerer frem til 2020 i alt 100 daginstitutioner over hele landet. Det sker bl.a. i samarbejde med Den Fynske Sangskole - Faaborg-Midtfyn.

Det kan man da kalde for sangglæde. Foto: Ard Jongsma
Det kan man da kalde for sangglæde. Foto: Ard Jongsma

Et års arbejde

I det forløbne år har den integrerede institution Symfonien i Nr. Søby haft regelmæssige besøg af sangkonsulent Lise Bech Bendix fra Sangens Hus og Den fynske Sangskole. Hun har delt inspiration og viden om sang og børnestemmer med personalet.Men fra, at det måske var en enkelt pædagog, der altid tog initiativ til og ansvar for sangaktiviteterne, har alle i personalet i løbet af det sidste år fået puttet så mange sangfaglige værktøjer og inspiration i deres pædagogiske redskabskasser, at alle nu kan tage styringen og sætte sangaktiviteter i gang. Og lige så stille fylder sangen også gennem alle dele af hverdagen i institutionen, også i det u-planlagte og i legen på legepladsen. /EXP

Skål i saftevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce