Ringe: Når man i den kommende tid bevæger sig rundt på stisystemet ved Ringe Sø, så vil man kunne opleve både papegøjer, strudse og andre sjældne fugle. For ikke at tale om blå og røde træer.

Det er dog hverken et varmere klima eller en sjælden træsygdom, som er årsag til det noget usædvanlige syn, men derimod resultatet af Ringe Billedskoles familiedag, som løb af stablen i går.

Her var elever, forældre og søskende samlet til et fælles arrangement, hvor temaet var fugle, som skulle formes ud af små træstykker.
 
- Udgangspunktet er omgivelserne omkring søen, men farverne skal være i skarp kontrast til de naturlige. Og det er de også blevet. De er rigtig flotte, roser Sandi Haar, som er underviser på billedskolens hold for de yngste.

- Så skal det være materialer, som man også selv kan finde derhjemme, så de også selv kan arbejde videre, forklarer underviseren
Han glædede sig over, at kommunen havde sagt ja til, at lørdagens arbejde kunne udstilles ved søen.

- Det er lækkert, for det er en anderledes måde at udstille på. Vi gør det jo også for at give et indtryk af, hvad vi går og laver, fortæller han.

Omkring 20 deltog på dagen, og resultatet kan opleves i de næste to måneder ved Ringe Sø.
  • fyens.dk