Åstrup-Faaborg: En sydfynsk Toyota-ejer har formentlig fået spoleret sit julehumør. I løbet af højtiden har en tyv nemlig skaffet sig adgang til en garage på Eskemosegyden ved Åstrup og er stukket af med en sportsvogn af den relativt sjældne model Toyota Supra. Af politirapporten fremgår ikke nærmere data om den forsvundne bil, men den japanske vogn blev produceret i flere udgaver fra 1978 til 2002.

Garage-indbruddet er desværre ikke julens eneste indbrud. Også i Faaborg, på Parkvænget og på Røde Kro, har juledagene bragt et tyvebesøg med sig. Lørdag blev en sten smidt gennem en rude til et rækkehus på Parkvænget, og huset gennemrodet, men det står ikke klart, om noget er stjålet. Samme billede tegner sig på Røde Kro, hvor en tyv gennemrodede huset mandag aften, men ved anmeldelsen til politiet var der endnu ikke overblik over tabet, oplyser Steen Foged fra Fyns Politi.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.