Sisse er vendt hjem


Sisse er vendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktørens delehund tilbage efter halvandets døgns strejfen

Faaborg: Efter lidt mere en halvandet døgns omstrejfen er min ”halve hund”, Sisse vendt hjem igen.

Læseren bedes bære over med, at jeg skriver det her i jeg-form, men kommer bare til at virke lidt opstyltet at skrive om sig selv i tredjeperson eller at bede en kollega lave et interview.

Ved 11-tiden i formiddag kunne Keld Hvilsom, Vestergade 35, Faaborg, ringe til mig og fortælle, at han havde inviteret Sisse ind på en skål vand og en rugbrød med leverpostej, da han havde set hende flakke omkring på gaden.

Gensynsglæden var ret stor. Forsvindingsnummeret gjorde mig temmelig bekymret, fordi jeg egentlig bare skulle passe ”delehunden” for min ekskone, der er i Irland med den ene af vores sønner.

Sisse stak af for mig lørdag aften, mens jeg selv var til fest hos en kollega. Forhåbentlig er det ikke alt for sigende i forhold til min ansvarlighed.

Jo længere tid, der gik, des større blev min bekymring, og jeg må indrømme, jeg ved sengetid i går, havde opgivet at se Sisse i live igen. Jeg troede, hun var blevet kørt over. Det var en lettelse, da Keld Hvilsom ringede, og jeg kunne melde videre til mange mennesker, der har delt min bekymring.

Tak interesse, opmuntring og hjælp i forbindelse med at få hunden tilbage.

Sisse er vendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce