Sidste årgang inden reformerne


Sidste årgang inden reformerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Lige nu er det stilhed før storm på gymnasiet. Når rektor Thomas Mikaelsen skal byde velkommen til det næste hold 1.g'ere i 2005, vil meget være forandret.

- Ja, det bliver nok lidt voldsomt til næste skoleår, for både indholdsreformen og strukturreformen træder i kraft den 1/8 2005, siger Thomas Mikaelsen, der dog ikke er nervøs for Midtfyns Gymnasiums fremtid.

Håber på samarbejde

- Men jeg kan godt være lidt bekymret for det tidspres, der er. Der er rigtig meget, der skal falde på plads i løbet af det næste år, siger han.

Fra august 2005 bliver gymnasiet lagt ind under staten for senere at overgå til såkaldt statsligt selveje. Til den tid skulle nye samarbejdsrelationer gerne være opstået, så de fynske uddannelsesinstitutioner kan bevare et regionalt samspil. I stedet for at konkurrere blindt om eleverne, håber Thomas Mikaelsen.

Midtfynsk kommune

På det kommunale plan håber rektoren på, at Ringe, Ryslinge, Årslev og Broby finder sammen i en midtfynsk storkommune.

- Det vil være det mest optimale set ud fra et gymnasiesynspunkt, understreger han.

De fire kommuner dækker nogenlunde optageområdet for Midtfyns Gymnasium, der derved vil have de bedste muligheder for at sammensætte en stærk bestyrelse for den selvejende institution, påpeger Thomas Mikaelsen.

Sidste årgang inden reformerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce