Sex-tiltalt farfar for retten


Sex-tiltalt farfar for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 62-årige mand fra Nordøstfyn er blandt andet tiltalt for at have haft samleje med sit pap-barnebarn.

HORNE LAND: En 62-årig mand skal i morgen i retten i Svendborg tiltalt for at have haft sex og anden kønslig omgang med sit dengang 13-årige pap-barnebarn.

Overgrebet skulle have fundet sted i en campingvogn på Horne Næs i sommeren 2006. Her skulle farfaren, ifølge anklageskriftet, have krænket hende seksuelt på flere måder, herunder gennemført samleje.

Den 62-årige blev efter et grundlovsforhør i oktober sidste år varetægtsfængslet i 14 dage, mens politiet efterforskede sagen.

Impotent af lykkepiller

Dengang nægtede han alt kendskab til sagen. Han fortalte blandt andet, at han i forbindelse med en skilsmisse havde taget lykkepiller, der havde gjort ham impotent.

Under grundlovsforhøret i oktober kom det også frem, at pigen skulle have forsøgt at holde overgrebet hemmeligt, fordi hun var bange for at farfaren skulle komme i fængsel. Men efter at have været ked af det i en længere periode, var hun brudt sammen på sin efterskole og havde fortalt sin sagsbehandler om episoden.

Det skulle være grunden til, at sagen først kom frem over et år efter, at det formodede overgreb havde fundet sted.

Pigen havde efterfølgende fortalt til politiet, at hun var alt for chokeret til at gøre noget, da farfaren begyndte sine overgreb. Og at farfaren i ugerne efter flere gange havde sagt, at hvis der var andre ting, hun gerne ville prøve seksuelt, skulle han nok vise hende det.

Samtidig skulle han have tilbudt hende at forsyne sig i et skab, hvor han havde flere dildoer, hvis hun havde lyst til at lege med dem.

En uge efter grundlovsforhøret udtalte vicepolitiinspektør Henrik Justesen, at politiet var i tvivl om pigens vidneudsagn, da det overgreb, hun havde beskrevet, muligvis slet ikke kunne lade sig gøre rent fysisk.

Ikke desto mindre har politiet nu rejst tiltale mod den 62-årige.

Strafferammen for at have haft samleje og anden kønslig omgang med et barn under 15 år er otte år.

- Men så højt ligger vi ikke, siger politianklager Henrik Andersen, der endnu ikke ved, hvor meget han vil kræve i straf, hvis den 62-årige bliver dømt.

Sex-tiltalt farfar for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce