Efter endt sommerferie genoptages madcaféen for seniorer i Svanninge Sognegaard. Første gang er onsdag den 9. september klokken 12, hvor der er karbonader, ærter og gulerødder på menuen.

Måltidet vil hver gang være en god, dansk, frisklavet ret til en pris på bare 45 kroner. Formålet med madcaféen er at give et tilbud til ældre borgere, som gerne vil indtage et godt måltid mad i selskab med andre.

Der er spisning fast på den anden og fjerde onsdag hver måned klokken 12. Tilmelding skal ske mandagen før hver cafédag på telefon 62619446.

Madcaféen arrangeres af Danske Seniorer-Svanninge Pensionistforening, men det kræver ikke medlemsskab at deltage, oplyser formand Ernst Jørgensen.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.