Selvforskyldt nederlag


Selvforskyldt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3. Division Herrer

Faaborg - Svendborg

25-26 (15-13)

Det vigtige topopgør i herrernes 3. division mellem Faaborg og Svendborg havde trukket mange tilskuere ind i Faaborg Hallen. Fra starten af kampen kunne man mærke, at den længe savnede stemning var tilbage på tilskuersæderne, og det sam- me var vildskaben i Faaborgs spil.

Svendborg startede kampen bedst og førte med fire mål efter 10 minutter, men Faaborg svarede igen og spillede helt fantastisk i de sidste 20 minutter af halvlegen. Det gode spil betød, at de kunne gå til pausen med en føring på to mål.

Anden halvleg startede forsigtigt, og der blev ikke scoret mange mål de første 10 minutter.

Svendborgs Christian Rieck fik det røde kort efter 12 minutters spil, men det hjalp ikke Faaborg meget. De gange, hvor Faaborg var i overtal blev slet ikke udnyttet til at udbygge føringen, snarere tvært imod.

Dertil kom at Faaborg havde flere perioder, hvor intet lykkedes. Skuddene på mål blev enten pareret eller ramte træværket.

Det var grunden til at Faaborg på trods af godt spil mistede to vigtige point.

Ulrik Rasmussen i Faaborgs mål var ellers helt på toppen, og reddede holdet ud af mange vanskelige situationer. Sammen med Peter Sikemsen var han Faaborgs bedste.

Nederlaget var bittert, men ganske selvforskyldt.

Topscorer blev Peter Sikemsen med ni mål.

Selvforskyldt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce