Sejr til Hornehallen


Sejr til Hornehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TILSKUD: Hallen får ekstra 100.000 kroner i 2005

FAABORG: Formanden for Erhvervs- og Kulturudvalget, Ove K. Pedersen (H), var i strid modvind, da byrådet i aftes besluttede at følge et forslag fra Mogens Brems (V) og Jakob Holm (SF) om at tage 100.000 kroner fra Faaborg Hal 2's 2005-budget og give dem til den økonomisk trængte hal i Horne.

Byrådspolitikerne nærmest kappedes om at kritisere Ove K. for den træge sagsbehandling, der er sket i forhold til den betrængte hal.

- Ove K. Der er dømt nøl i den her sag. Den skulle have været på plads for lang tid siden. Det kan ikke passe, at vi skal være flere år om at lave en ny fordelingsnøgle for hallerne, sagde Trine Greve (V).

Og Grete Justesen (K) nævnte blandt andet, at der er en hal i Faaborg, der får væsentligt flere penge end de øvrige.

- Ove, du kan tale os død i denne sag. Vi kan ikke blive ved med at vente, sagde hun.

Mogens Brems (V) understregede, at hans forslag ikke var et angreb på hal 2.

- Men Hornehallens brugere har krav på en hal, der har samme standard som de øvrige. Udgifterne til hallens løbende drift har langt overhalet den finansiering, der oprindelig blev lagt til grund for tilskuddet, sagde han.

Et råb om hjælp

Palle Andersen (S) var også hård ved udvalgsformanden:

- Den første henvendelse fra Hornehallen kom den 28. maj 2004. Det var et råb om hjælp, og siden er der kommet utallige råb, men tiden er bare blevet trukket. Det er gymnastiksalen for kommunens tredjestørste skole, vi taler om. Det ville være katastrofalt, hvis hallen gav op, og det er skuffende, at vi skal stå i den her situation, sagde han.

Alfred Andersen (R), der sidder i hallens bestyrelse satte trumf på.

- Brugerne af Hornehallen betaler den højeste leje i kommunen. Udvalget er gjort bekendt med hallens problemer fra den første dag, det trådte til. Sagen er blevet syltet på en måde, man ikke kan være bekendt, sagde han.

En sjældent spagfærdig Ove K. gjorde opmærksom på, at han var meget ked af, at man ikke kunne afvente det møde med Faaborghallens bestyrelse, der var planlagt.

- Man laver ikke om i et aftalt budget uden at spørge folk først, sagde han. Han valgte dog at stemme for forslaget alligevel.

Alfred Andersen, Mogens Brems og Flemming Bennebjerg (V) fik ført til protokols, at de mente, at Hornehallen også skulle have haft hele halområdets prisfremskrivningi 2005 på 36.000 kroner.

Sejr til Hornehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce