Danmarks Kartoffel Råd udnævnte tirsdag tv-kokken James Price til kartoffelambassadør på rådets traditionsrige årsmøde i riddersalen på Egeskov Slot. Se Prices takketale her og hør kartoffelopera opført af de fynske operasangere Jesper Buhl og Kiki Brandt

For 18. gang udnævnte Danmarks Kartoffelråd tirsdag en ambassadør, der skal sørge for at fremme kartoflen som spise i de danske stuer. Kartoffelrådet udnævnte sin første ambassadør i 1998, og siden er prominente danskere som Stig Rossen, Bertel Haarder, Søren Ryge Petersen og en stribe andre blevet udnævnt til at fremme kartoflens sag.
Årsmødet blev vanen tro afholdt i riddersalen på Egeskov Slot, hvor der i forlængelse af selve årsmødet var buffet med forskellige kartoffelretter fra kokkeuddannelsen på Kold Kollege i Odense.
I rækken af ambassadører er også den fynske operachef Jesper Buhl, og han benyttede lejligheden til at fremføre både opera og munter fællessang med kartoflen som omdrejningspunkt.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.