Unge i dag skal gøre sig umage for at være lidt mere "ubange" i forhold til tidens krav, mener musikeren Claus Hempler, der fredag gav jubilæumskoncert på Midtfyns Gymnasium

Musikeren Claus Hempler stod på scenen, da elever og lærere på Midtfyns Gymnasium fredag fejrede 40 års jubilæum for indvielsen af gymnasiets bygninger på Holmehøjvej i Ringe.

Claus Hempler fik selv hue på fra Midtfyns Gymnasium i 1988, men det var med en vis del i vandskorpen og eksamen i fuldt pensum at den kendte musiker kom igennem gymnasietiden. Meget tid gik nemlig allerede dengang med musik, inden Claus Hempler i begyndelsen af 1990'erne slog igennem med bandet Fielfraz.

Se video med Claus Hempler og hør om hans tid gymnasietid på Midtfyn i midt-80'erne - og hør hvordan Hempler mener, at verden for unge i dag på en og samme tid er ens og helt forskellig fra sin egen ungdom.

Og bemærk at Hempler på ægte rockstjernemanér nyder en smøg lige foran gymnasiets hovedindgang - noget han bagefter modtog en mild reprimande over. For rygning kunne nok gå an i slutningen af 1980'erne, men den går altså ikke i vore dage...

  • Af: