Det er godt en uge siden, at Rolighedsvej i Ringe blev spærret, men gående, cyklister og bilister har svært ved at respektere skiltene.

Ringe: - Du skal bruge stien.

En ung skoleelev reagerer først, da Mads Bebe Nielsens anråb efterfølges af et "hallooo". Men det får så også eleven til at vende om og tage turen videre ad stien ved søen frem for via Rolighedsvej.

Det er onsdag morgen kort før klokken 8, og den unge skoleelev er ikke den eneste, der passerer lige forbi skiltet om, at gående og cyklister skal benytte stien, da Rolighedsvej er spærret.

- Der er rigtig meget trafik om morgenen, og så igen et par timer om eftermiddagen. Det er også her, at det er værst, forklarer Mads Bebe Nielsen fra Korinth Entreprenørfirma med henvisning til, at flere ikke overholder skiltningen.

Netop i samme moment passerer en bilist på stedet - selv om skiltene ret klart siger det modsatte. I løbet af de få minutter, at fyens.dk er til stede, gentager det scenarie sig flere gange.

- Det vil nok ikke gøre noget at gøre opmærksom på det igen, siger Mads Bebe Nielsen.

Spærret til uge 32

Rolighedsvej, som blandt andet fører til friskolen, gymnasiet og Nordagerskolen, blev spærret fra krydset ved Søvej og til Holmehøjvej for alt andet end skolebusser mandag den 24. april, fordi der skal graves nye fjernvarmerør ned.

Spærringen varer frem til uge 32, og indtil da skal bilisterne benytte Odensevej/Hestehavevej eller Assensvej/Nordskovvej/Gestelevvej, mens gående og cyklende skal via stisystemet ved søen eller bag om Midtfyns Fritidscenter.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
1
Vejkontor: Politiet kan blive inddraget

Vejkontor: Politiet kan blive inddraget

1
Fortsat trafik på spærret vej: - Lukning er eneste løsning, siger fjernvarmedirektør

Fortsat trafik på spærret vej: - Lukning er eneste løsning, siger fjernvarmedirektør