Se video: Sprøde toner og knasende pølser gav nyt liv til stationen

Der var fyldt pænt op i den gamle ventesal, hvor publikum nød sangene fra Anne Farup, der ledsagede Citygo Jazz Band. Foto: Palle Søby

Se video: Sprøde toner og knasende pølser gav nyt liv til stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et halvt hundrede mennesker hyggede sig med jazz og grillpølser ved det første rigtige arrangement i foreningen "Liv i Ringe Stationsbygning" lørdag eftermiddag. Initiativtagerne Rikke og Martin Dyrgård Kaspersen var godt tilfredse med opbakningen.

Ringe: "Toget 13.53 til Odense er aflyst."

- Jamen så kan I jo roligt blive noget længere og tage et glas hvidvin mere, siger Rikke Dyrgård Kaspersen, der sammen med sin mand, Martin, står bag foreningen "Liv i Ringe Stationsbygning".

Først tænker man, om det er en gimmick, parret har lavet. Men nej, den er god nok. At vi befinder os i en tidligere stationsbygning fornægter sig ikke - og de officielle meddelelser fra DSB om togdriften på Svendborgbanen brager fortsat ud i lokalet, selv om det er længe siden, det fungerede som ventesal med billetsalg og så videre.

Men at der nu for alvor er ved at komme liv i den gamle stationsbygning, er lørdagens jazz-arrangement et tydeligt tegn på.

- Hvor er det dejligt, at I er kommet så mange, siger sanger Anne Farup fra Ringe, der ledsager det lokale Citygo Jazz Band.

Manddomsprøven bestået

Efter den vellykkede fastelavnsfest i februar er det her det første rigtige arrangement i "Liv i Ringe Stationsbygning".

- Jeg har set det som lidt af en manddomsprøve. Men det er jo et fantastisk fremmøde. Jeg havde håbet på 20-30, og der er vel 50-60 mennesker. Så jeg synes helt bestemt, at manddomsprøven er bestået, siger Rikke Dyrgård Kaspersen.

Blandt gæsterne er Janni Lindskov, der har taget sin datter med.

- Jeg har tidligere sunget i kor med Anne Farup, så jeg skulle da lige hen og høre hende og samtidig støtte en god sag. Det er dejligt, at der bliver gjort noget for den lokale kultur, og at vi også har mulighed for indflydelse på, hvad der skal ske, siger Janni Lindskov, der benyttede lejligheden til at melde sig ind i foreningen.

Udenfor står John Breum fra Midtfyns Slagteren og griller pølser.

- Jeg har snakket med foreningen om, at vi skal samarbejde ved kommende arrangementer. Og det forventer jeg mig meget af. Vi har snakket om noget fællesspisning, hvor jeg skal lave maden, for der er ikke køkken i stationsbygningen. Og så har vi snakket om storskærm med grillmad ved VM i fodbold til sommer, fortæller han.

- Vi vil også meget gerne samarbejde med andre butikker, for vi får brug for både bager og brugsen ved kommende arrangementer, siger Rikke og Martin Dyrgård Kaspersen.

Se video: Sprøde toner og knasende pølser gav nyt liv til stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce