Se kampråb på video: MAS får fint besøg

Instruktøren, Allan Thomsen (tv), har kaldt til samling, og holdet bag den kommende forestilling i MAS gør klar til deres kampråb. Foto: Kurt Rasmussen

Se kampråb på video: MAS får fint besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Midtfyns Amatørscene har premiere på deres næste opsætning 3. marts, bliver det med besøg fra det øverste lag inden for dansk amatørteater.

Ryslinge: På scenen i MASken har holdet bag den kommende forestilling, "Lev menneske" slået ring. Lungerne er tanket op med luft, og nu brøler syv teaterfolk et 30 sekunders kampråb ud.

Ordene giver ikke meget mening, men energien og det gode humør stråler ud af flokken, og det er der ifølge instruktøren, Allan Thomsen, en god grund til.

- Vi er lige blevet færdige med vore forberedelser til årets store forestilling, og om en uge har vi premiere på stykket, forklarer han.

Skuespillerne er klar til at kaste sig ud i stykket,
Skuespillerne er klar til at kaste sig ud i stykket, "Lev menneske". Foorest er det Bastian Sørensen og Ester Krøgholdt, og bagest er det Palle Drost, Rikke Juul Damgaard og Erik Skøtt. Privatfoto

Pladsmangel

Det intime, hyggelige lokale på 1. sal i ejendommen, hvor foreningen Midtfyns Amatørscene holder til, har været holdets arbejdsplads i trekvart år. Her er de mødt op en gang om ugen for at sætte skuespil, kostumer, teknik og alt muligt andet på plads, men til premieren er der tilmeldt så mange publikummer, at der slet ikke er plads på MASken.

- Vi har været nødt til at finde et større sted at opføre vores stykke, for vi får fint besøg til premieren, siger Allan Thomsen og fortæller, at DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed) har meldt sin ankomst, og det er noget, der har vakt glæde og stolthed blandt amatørteaterfolkene i Ryslinge.

- DATS har 70 års jubilæum i år, og det fejrer de blandt andet med en jubilæumsturné, hvor de kommer rundt til nogle lokale teaterforeninger, og den bliver indledt her i MAS, når vi har premiere på "Lev menneske", siger Allan Thomsen og forklarer, at der vil være ekstraordinære oplevelser på programmet den dag.

- "Lev menneske" er et livsbekræftende stykke, der er skrevet af den kendte dramatiker Lærke Sanderholdt. Hun kommer også til premieren, og når stykket er færdigt, vil hun indgå i en dialog med os fra MAS og med publikum. Det ser vi meget frem til, lyder det fra instruktøren.

Teatersamarbejde

På grund af den ekstraordinært store tilmelding, har MAS indgået en aftale med Ryslinge Højskole om at benytte deres teatersal til premieren.

- Vi har kun plads til 45 tilskuere i vores egen teatersal, men på Ryslinge Højskole er der plads til 100, siger Allan Thomsen, der ikke er ked af at skulle eksportere stykket til en anden scene.

- Det giver nogle ekstra udfordringer med teknikken, men til gengæld får vi også styrket vores samarbejde med teaterlinjen på Ryslinge Højskole, og det kan jo også give noget ekstra inspiration til vores egne aktiviteter, siger han.

"Lev menneske" har premiere 3. marts kl. 15 i Ryslinge Højskoles Teatersal, hvor der bagefter vil finde en kombineret premiere og jubilæumsreception sted.

Øvrige forestillinger spilles på MASken, Gråbjergvej 6 i Ryslinge 7., 10., 14., 17. og 18. marts.

Billetbestilling på www.mas-scenen.dk eller på tlf: 22885678

Se kampråb på video: MAS får fint besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce