Ringe: I går omtalte avisen et indbrud i klubhuset hos Midtfyns Golfklub på Kaholehaven i Ringe.

Ukendte gerningsmænd er brudt i golfklubbens klubhus gennem hoveddøren, lokalerne er gennemrodet, og der er stjålet en ukendt mængde kontanter fra stedet, oplyste Hans Erik Brendholm, Fyns Politi. Desuden har gerningsmændene forsøgt at bryde en automat med drikkevarer op.

Men indbruddet var mere omfattende end det, fortæller klubbens formand Ivar Knoth.

- Hele indtjekningsområdet inkl. touchskærm med computer, dankortterminal mv. var smadret for at komme ind til værdiboksen, som er forsvundet. Vi har brugt dagen i går (tirsdag, red.) på oprydning og på at udarbejde en opgørelse, og der er direkte skader for ca. 35.000,- kroner, fortæller han.

Tyvene skal dog ikke regne med at få det store ud af deres anstrengelser, for der var ingen penge i boksen, som tømmes dagligt og i øvrigt ikke anvendes meget til kontanter.

- Vi håber selvfølgelig, at vores forsikringsselskab dækker skaderne, og vi er i gang med at reetablere forholdene, siger Ivar Knoth, som oplyser, at klubbens sikkerhedsforanstaltninger nu vil blive opgraderet.

Indbruddet skete i tidsrummet mandag klokken 21-tirsdag klokken 7.

Også tidligere på måneden havde golfklubben ubudne gæster.

Her havde hærværksmænd spredt alle bolde ud over området, stålburet var slæbt gennem sandbunkers over til den nærliggende Restaurant Golfblik, og bord- bænkesæt var væltet. Desuden var flagstangen på hul ni, som ligger tæt ved træningsområdet, taget op og kastet i den nærliggende sø.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.

Mere om emnet

Se alle
For anden gang: Ubudne gæster hos Midtfyns Golfklub

For anden gang: Ubudne gæster hos Midtfyns Golfklub