Teaterskolen Spektaklet gav den hele armen til Lyserød Lørdag i Ringe. Både dansere og udklædte fra teaterholdet var med til at støtte brysterne.

Ringe: Torvet i Ringe var vådt og glat, men det stoppede ikke en masse børn og unge fra Teaterskolen Spektaklet i Ringe i at give den hele armen, da Kræftens Bekæmpelse lørdag samlede ind mod brystkræft.

- Brystkræft er en trist ting, men man bliver nogle gange nødt til at angribe det med glæde og positivitet, fortæller leder af Teaterskolen Spektaklet, Lise Korsgård Ørtved.

De energiske og dygtige børn og unge med lyserøde sko, halstørklæder eller kasketter spredte i dén grad smil og glæde midt på det ellers regnvåde torv i Ringe. Mange publikummer var lørdag formiddag mødt op for at se Spektaklets dansenumre, og da den sidste sang havde forladt højtalerne, råbte flere af danserne til danselederen, Lise Korsgård Ørtved:

- Vi vil danse et nummer mere!

- Vil I give et ekstranummer? spurgte lederen af Teaterskolen, hvorefter der atter bredte sig musik, fede dansetrin og klapsalver på Torvet i Ringe.

Unge fra teaterholdet trodsede også regnen og gik udklædte - nogle gik endda på stylter - rundt i Ringes gader for at samle ind mod brystkræft. Desværre forhindrede det våde vejr parkour-drengene i at vise deres fede tricks.

  • fyens.dk