Ringe: En spritny mountainbikebane blev lørdag indviet i Ringe - med masser af mudder, højt humør, hårde tramp i pedalerne og ikke mindst øl, sodavand og pølser til alle.

141 ryttere stillede til start og et pænt antal nysgerrige kiggede med fra sidelinjen. Team Tinkoff-Saxos Jesper Hansen og lokalpolitiker og formand for Kultur- og fritidsudvalget, Lene Høsthaab (V), var gæster ved indvielsen.

Og selv om Venstre-politikeren aldrig havde prøvet kræfter med en MTB-bane før, kastede hun sig frygtløst ud på ruten ved Ringe på den første omgang.

MTB-banen er født og realiseret af lokale kræfter med Niels Myrup fra NM Cykler i Ringe i spidsen. I to år har frivillige arbejdet for at gøre drøm til virkelighed, og lørdag blev snoren så klippet til fem kilometer rute rundt i smukt landskab på Midtfyn.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.