Se billederne: Karin var på shoppetur, da hun vandt 25.000 kroner

Karin Lykkegaard fik blomster, men det var hendes mand, Lars, der nåede at modtage gavekortet på de 25.000 kroner, for hun var lige smuttet ind i en forretning, mens loddet blev udtrukket. Foto: Kurt Rasmussen

Se billederne: Karin var på shoppetur, da hun vandt 25.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere end 4.000 personer var søndag stimlet sammen på Torvet i Ringe, da årets juleshopper-konkurrence skulle afgøres. Men vinderen lod vente en smule på sig.

Ringe: Torvet i Ringe er propfyldt ved 13-tiden søndag, da DJ Carsten, Alias Carsten Pedersen, over højtaleranlægget fortæller, at nu går lodtrækningen i gang.

- Vi skal først have trukket lod om de 32 pakker fra forretningerne, og så går vi over til hovedpræmien, som er et gavekort på 25.000 kroner, siger han til den småfrysende forsamling, der venter i spænding.

Pigerne fra Spektaklet, som har underholdt med juledanseshow i en halv time, kommer op på skift, hiver deres nissehuer ned over øjnene og trækker en heldig vinder, og næsten hver gang er der en person blandt publikum, der melder sig.

Jeg har jo aldrig vundet noget før, så det tænkte jeg heller ikke, at jeg skulle i dag
Karin Lykkegaard

Spænding til det sidste

Men den helt store spænding bliver først udløst, da det sidste navn bliver råbt op.

- Hovedpræmien på 25.000 går til Karin Lykkegaard, hvor er du henne, spørger DJ Carsten, mens folk kigger sig nysgerrigt omkring.

Endelig rører nogen på sig i baggrunden, men det er ikke en kvinde - det er en mand, der signalerer at han har vinderkuponen, mens han langsomt bevæger sig op til scenen.

Her dukker kuponens ejer lettere forpustet op og forklarer, at hun lige var inde i en forretning, mens lodtrækningen foregik.

- Jeg har jo aldrig vundet noget før, så det tænkte jeg heller ikke, at jeg skulle i dag, siger hun med et lille grin, mens folk strømmer til og siger tillykke.

Direktør i Brugsforeningen, Henrik Dalgaard overrækker en stor buket blomster og gavekortet på 25.000 kroner, og parret har fået lidt mere ro på.

- Skal pengene virkelig bruges inden jul, spørger de forsigtigt, men forklarer, at det nok ikke bliver noget problem, for de er ved at renovere deres hus på Rolighedsvej.

- Og nu skal vi da også have en ny vaskemaskine, siger Karin og kigger på sin mand, Lars, der sender et bekræftende smil tilbage.

Torvet er blevet rømmet, og Henrik Dalgaard kan gøre status over årets udgave af Juleshopper-kampagnen.

- Det er gået helt fantastisk. Vi har modtaget tæt på 300.000 lodder, og det viser jo, at der er rigtig mange, der har valgt at handle lokalt i år, siger han.

Se billederne: Karin var på shoppetur, da hun vandt 25.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce