Sang og snak i kirken

Povl Chr. Balslev er til daglig organist i Svendborg. Pr-foto

Sang og snak i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på de fynske bidrag til kirkens musikskat

Ryslinge: Det er musikken og samtalen, der er i centrum, når Ruth Kabel fra DR Fyn lægger vejen forbi Ryslinge Valgmenighed i selskab med Jesper Vognsgaard, leder af Kulturmaskinen i Odense og saxofonist, og Povl Christian Balslev, organist og komponist fra Svendborg. De tre tager på en dagsturné for at sætte ord og toner på de fynske bidrag til kirkens sang og musik - dengang og nu, skriver Ryslinge Valgmenighed i en pressemeddelelse.Arrangementet er delt i to, først en halv times samtale, styret af Ruth Kabel, hvor Jesper Vognsgaard, Povl Christian Balslev og valgmenighedspræst Malene Rask Aastrup taler sig ind i historierne og sangene. Derpå en halv times fællessang, hvor publikum bidrager.

- I Ryslinge Valgmenighed er vi utrolig glade for henvendelsen fra DR. Både fordi menigheden er så sangglad, og fordi det bringer lidt fokus på de grundtvigske valgmenigheder, som mange ikke længere ved, hvad er, men som indenfor folkekirken er pendanten til friskolerne - samme mål og indhold, men større frihed. Vi ser frem til at invitere indenfor til en eftermiddag med sang og glæde, fortæller valgmenighedspræsten.

I Ryslinge Valgmenighed har der altid været en stærk tradition for at synge, som bl.a. er blevet sat af komponisten Thorvald Aagaard - tidligere organist i valgmenigheden - og af tidligere valgmenighedspræst Michael Nielsen.

Interesserede kan gratis deltage i arrangementet i Nazarethkirken 7. april kl. 13-14. Arrangementet afsluttes med kaffebord for alle kl. 14-15. /EXP

Jesper Vognsgaard, musiker og leder af Kulturmaskinen. Pr-foto
Jesper Vognsgaard, musiker og leder af Kulturmaskinen. Pr-foto

Sang og snak i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce