Sandsynlig urafstemning hos SF


Sandsynlig urafstemning hos SF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-MIDTFYN: Alle forventer, at der bliver en urafstemning, når socialdemokraterne i den nye storkommune Faaborg-Midtfyn skal finde deres spidskandidat til kommunalvalget til efteråret.

Men også hos SF kan man vente en sådan urafstemning. Sådan lyder i hvert fald vurderingen fra Jakob Holm, SF's enlige byrådsmedlem i Faaborg, efter at medlemmer af bestyrelsen for de fire SF-foreninger i den nye storkommune (Faaborg og Broby er slået sammen) og SF-byrådsmedlemmerne i aftes holdt et planlægningsmøde på Faaborg Rådhus.

- Det er i hvert fald vores holdning, at der bliver en urafstemning, men lad os nu se, hvad medlemmerne siger, lyder det fra Jakob Holm.

SF-partiforeningerne holder deres generalforsamlinger i marts, og til april ventes det så, at der bliver stiftende generalforsamling i en ny, fælles partiforening.

I de nuværende byråd i området sidder der i alt fem medlemmer fra SF.

Der er allerede nu nedsat et vedtægtsudvalg - med henblik på den nye forening - og et programudvalg- med henblik på det kommende valg. Men allerede i en snarlig annoncekampagne vil SF i den nye kommune melde overordnede programpunkter ud - blandt andet for børn og unge, for ældre og for miljøet.

Også hos de radikale i den nye Faaborg-Midtfyn Kommune er forberedelserne til det kommende kommunalvalg i fuld gang. Repræsentanter fra de fem nuværende partiforeninger mødes således i Broby på mandag. Også her vil blandt andet en fælles partiforening samt opstilling på en eller flere lister være på dagsordenen. Faaborgs byrådsmedlem, Alfred Andersen, vil fortsat ikke afsløre, om han er med som kandidat til valget til november.

Sandsynlig urafstemning hos SF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce