Sammenhold om marinaen


Sammenhold om marinaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Jørgen Olesen Østerled 11, der skriver om marinaen i et svar til SF's Thomas S. Ammons

Kære Thomas.

Jeg har med interesse læst dit læserbrev vedrørende Faaborg Havn og er i princippet enig med dig. Men den problemstilling, som du forholder dig til, vedrører ikke den problemstilling, som jeg rejser, og hermed har du bevist, at de evner, som et folketingsmedlem skal have, er til stede.

Det, som er vore tanker vedrører den ny marina og finansieringen af denne: Som bekendt skal den nye marina finansieres af brugerne ved køb af andelsbeviser , byrådet ønsker først at starte byggeriet når cirka 70 procent af disse andelsbeviser er solgt.

Ifølge mine oplysninger er der på nuværende tidspunkt tilkendegivet at være købere til cirka 50 procent. Vi tror på, at når den nye marina først er der, skal de sidste cirka 50 procent sagtens kunne sælges.

Derfor skal de resterende andelsbeviser sælges midlertidig som folkeaktier for at få den manglende finansiering på plads. I takt med, at de resterende pladser sælges på andelsbeviser, skal der ske et tilbagekøb af folkeaktierne.

Det, som er øvelsen i denne tanke, er : Byrådet , erhvervslivet og kommunens borgere står sammen for at løse et problem.

Sammenhold om marinaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce