Sag om sexchikane for retten


Sag om sexchikane for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG:En ung kvinde følte sig udsat for sexchikane på sin arbejdsplads i en butik i Faaborg. På grund af chikanen kunne hun ikke passe sit arbejde og blev fyret.

Det skal koste kvindens arbejdsgiver 98.000 kroner, mens butikkens bogholder, der angiveligt stod bag sexchikanen, skal af med 53.000 kroner, blandt andet til betaling for kvindens psykologhjælp.

Nægter sig skyldige

Det mener hendes fagforening, HK, der i de seneste par dage har ført sagen for kvinden ved retten i Faaborg. Både arbejdsgiveren og bogholderen nægter sig skyldige.

Den unge kvinde, der er uddannet butiksassistent, forklarede i retten, at hun to gange var blevet taget på balder og brystet af bogholderen. Hun blev så chokeret over befamlingen, at hun ikke gjorde noget ved det, skriver Fyns Amts Avis. Først efter et stykke tid gik hun til chefen og fortalte om chikanen, men bogholderen afviste anklagerne.

Herefter fik kvinden sværere og sværere ved at klare sit arbejde, og i slutningen af 2003 blev hun så fyret.

Hun fik kort efter et andet arbejde, men var fortsat så påvirket af sine oplevelser, at hun ikke var i stand til at betjene kunderne.

Om arbejdsgiverens og bogholderens kan holdes ansvarlige for det, afgøres senere på måneden, når der falder dom i sagen.

Sag om sexchikane for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce