Torsdag den 24. september indledes arbejdet med kommunens frilufts- og fritidsstrategi. Alle er velkomne til at deltage

Faaborg-Midtfyn: Hvordan skal frilufts- og fritidslivet se ud i vores kommune om 10 år?

Det er et spørgsmål, som man selv kan være med til at finde svaret på.

På torsdag den 24. september klokken 17 sættes der nemlig gang i arbejdet med at få lavet en fritids- og friluftsstrategi, og her er alle velkomne til at deltage og komme med input til det videre arbejde.

Kick off-arrangementet finder sted i Midtfyns Fritidscenter, hvor der indledes med to korte indlæg, der skal fungere som oplæg til efterfølgende debatter og drøftelser.

Ifølge fritidskonsulent i Faaborg-Midtfyn, Theis Bavnhøj Hansen, sker det i forskellige workshops, og deltagerne har mulighed for at vælge to af de fire.

I dag har kommunen allerede en strategi for udviklingen af begge områder, men da de mere og mere griber ind i hinanden, så er det oplagt at få lavet en fælles, lyder det fra Theis Bavnhøj Hansen.

Tilmelding skal ske senest mandag den 21. september på www.fmk.dk/fritids-frilufts-strategi.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.