Sæsonklar: 5000 motorcykler åbner Egeskov

Egeskov Skulpturpark viser i år cirka 26 flotte skulpturer placeret smuk i haven. Privatfoto.

Sæsonklar: 5000 motorcykler åbner Egeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På St. Bededag åbner Egeskov for gæster ved det årlige MC Træf. Der er blevet arbejdet på stort set alle oplevelser vinteren igennem.

Egeskov: Sæsonens gæster på Egeskov kan se frem til nyheder i haven, i udstillingerne og i Legeskoven. Der er premiere på alle fornøjelserne, fredag 27. april, som også byder på mc-træf med 4000-5000 motorcykler fra hele landet.

Egeskovs staudehave lægges om og nyfortolkes i de gamle rammer hen over de kommende måneder. Den nye staudehave er designet af slotsgartner Peter Bonde Poulsen, og havearkitekt Janne Fuglsang har udarbejdet planteplanen. Kunsten er også rykket ind i haven, hvor "Egeskov Skulpturpark" viser 26 skulpturer placeret smuk i haven. Skulpturerne af anerkendte kunstnere indgår i en galleriudstilling og vil løbende blive skiftet ud. Skulpturerne finder deres plads i haven henover foråret.

Gennem årtier var Puchén af de mest benyttede knallertmærker i Danmark, og i dag sælges de til uhørte priser. I udstillingen i Veteranmuseet kan man gense de mange modeller af knallerten Puch. Det gælder blandt andre Puch VZ50, Puch 3 gears, Puch Flagskib og naturligvis Puch Maxi.

50 meter lang klatrebane

I Falck Museet kan man nu se kopi af den første Falck-station fra 1906 i København. I den nye udstilling vises eksempler på det allertidligste udstyr fra Falck, og man får fortællingen om grundlæggeren Sophus Falck og Falcks spæde start som "ildebrandsredningskorps".

Måske har Egeskov snart landets største legeplads. Den er i hvert fald endnu engang blevet udvidet, så de legesyge kan prøve deres talenter af på en 50 meter lang klatrebane fra Kompan. Klatrebanen er i jordhøjde og placeret i skoven under TreeTop Walking.

I maj på hverdage er der i øvrigt fri adgang for skoler, børnehaver og ældre beboere på plejehjem./EXP

Sæsonklar: 5000 motorcykler åbner Egeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce