Sådan går det med frivilligheden i Korinth

Mange er imponeret over det arbejde, frivillige lægger i at redde Korinth Kro. Her Finn Kyhn og hans arbejdssjak ved en af talrige arbejdsdage på kroen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Sådan går det med frivilligheden i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Informationsmøde om frivilligheden i Korinth torsdag 15. marts i Korinth Hallen.

Korinth: Hvilken virkning har frivillighed haft for lokalsamfundet i Korinth? Hvordan har frivilligheden det i Korinth, og hvad motiverer de frivillige?

Nogle af svarene kan høres i Korinth Hallen torsdag 15. marts klokken 19-21. Den aften inviterer Korinth IF beboere i by og på land til at høre om resultaterne og omfanget af det frivillige arbejde i lokalområdet.

Den lokale Amalie Hindborg og hendes to medstuderende, Muna Arden og Louise Grønnegård, har i forbindelse med en studieopgave på University College Lillebælt analyseret og interviewet lokale ildsjæle. Trioen har med et teoretisk afsæt beskæftiget sig med lokalområdet som et eksempel på, hvordan det frivillige arbejde kommer til udtryk i det moderne Danmark.

Resultaterne er langt hen ad vejen meget positive, ifølge Simon Ditlevsen fra idrætsforeningen. De viser, at frivilligheden i Korinth lever og har det godt, og at beboerne har været gode til at tilpasse sig nye forhold./EXP

De studerende vil i aftenens løb komme med nogle perspektiver, som kan række ind i fremtiden. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål og måske få en lille debat om det fremlagte.

- Ambitionen med mødet er at blive klogere på det frivillige arbejde generelt og specifikt, som det viser sig i lige netop Korinth, påpeger Simon Ditlevsen.

Korinth IF er vært ved en kop kaffe og et stykke kage. Men det kræver en tilmelding på mailen simonditlevsen@msn.com senest torsdag 8. marts. /EXP

Sådan går det med frivilligheden i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce