Så er den gal igen


Så er den gal igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Poul Skrubbeltrang Engvej 34, 5600 Faaborg.

Så er det atter galt med Social- og Sundhedsudvalgets budgetter, både for indeværende år og for de kommende år, såfremt byrådet ikke vedtager nogle budgetter, der har bund i virkeligheden. Det kan da ikke passe, at fordi man i byrådet beslutter at leje og opføre bygninger, der ikke er egnet til de faktiske forhold, eller der ikke er brug for, så skal det gå ud over hjælpen til de ældre i stedet for at bevilge de penge, fadæ-serne koster.

På det seneste opførte plejecenter vil der, hvis man flytter dem, der bruger daghjemmet tilbage til Tømmergår-den, stå flere lokaler gabende tomme på Prices Have Centret. Til plejecentret Lysbjergparken har Fødevaredirektoratet bl.a. følgende kommentarer: "Madlavningen foregår ikke optimalt, da der ikke er indrettet tilstrækkelige faciliteter såsom tilberedning/grovkøkken, ingen opvaskemaskine med skylletemperatur på min. 80 grader, ingen håndvaske i køkkener". Hvad med Tømmergården der er lejet til plejecenter, men hvor badeværelserne ikke opfylder kravene til dette?

På møde med ældrerådet den 24. juni 2004 udtalte formanden for Socialudvalget ifølge referatet "Social- og Sundhedsudvalget er ikke indstillet på at skære i rengøring og i kvalitetsstandarderne."

Til udvalgets møde 3. august har man under besparelserne et punkt med, at hjemmeplejen skal medbringe en økonomisk oversigt i forbindelse med praktisk hjælp hver 3.uge som standard i stedet for som nu hver anden uge. Hvis ikke dette kaldes en forringelse, hvad er så forringelse?

Så er den gal igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce