Faaborg-Midtfyn: Alle borgere i Faaborg-Midtfyn bør stemme til valget 21. november, hvor det gælder pladser i byråd, regionsråd, ældreråd og øudvalg på Avernakø, Lyø og Bjørnø, mener kommunalbestyrelsen. Derfor har Faaborg-Midtfyn Kommune som noget nyt i år indført SMS-påmindelse om valget og brevstemning på tre af ungdomsuddannelsesinstitutioner.

SMS-påmindelsen vil blive udsendt til offentligt tilgængelige telefonnumre tilknyttet borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Derfor kan SMS-påmindelsen komme ud til enkelte borgere, der ikke er stemmeberettigede, og det er heller ikke muligt at undgå, at SMS'en også vil ende hos børn, der endnu ikke kan stemme, men hvis telefonnumre er oprettet af forældrene. Det beklager vi naturligvis, men vi tror på, det er en god service for vores borgere, skriver Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Fokus på de unge

Kommunen har særligt fokus på at få de 18-25 årige til at stemme. Derfor kan de unge på tre uddannelsesinstitutioner brevstemme. Nemlig Faaborg-Midtfyns Produktionsskole i Faaborg 15. november klokken 8-9; Faaborg Gymnasium og HF & VUC FYN Faaborg 15. november fra klokken 14 og Midtfyns Gymnasium 16. november klokken 10-12.

Alle kan i øvrigt brevstemme i Borgerservice frem til og med fredag 17. november. Netop 17. november holder Borgerservice ekstraordinær åbent til klokken 16. /EXP