SF'er: Partihoppere bør overveje deres plads i byrådet

Torben Smith fra SF i Faaborg-Midtfyn.
Foto: Lasse Hansen

SF'er: Partihoppere bør overveje deres plads i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF'er fra Faaborg-Midtfyn mener oven på onsdagens partiskifte fra Mads Holdgaard, at partihoppere bør droppe deres plads i byrådet.

Onsdagens partiskifte fra nu eks-socialdemokraten Mads Holdgaard til Alternativet kommer bag på kolleger i kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn.

Mads Holdgaard offentliggjorde tidligt onsdag morgen, at han skifter til Alternativet som konsekvens af Socialdemokraternes opbakning til regeringens asyl- og udlændingepolitik.

- Det er altid overraskende, når nogen forlader parti. Det er en vanskelig beslutning, og det må have været svært for Mads (Holdgaard, red.), siger SF's Torben Smith, der står fast på, at partihoppere selv bør droppe deres plads i kommunalbestyrelsen.

- Jeg har en gammel principiel holdning, at man i den situation faktisk skal lade pladsen stå til én fra det parti, man har valgt ind for, konstaterer Torbem Smith.

- Jeg håber, at jeg selv ville gøre det, hvis jeg var i den situation, følger SF'eren op, der dog ikke ligefrem vil gå ud at opfordre Holdgaard til at overlade sin taburet i kommunalbestyrelsen til en socialdemokrat.

- Jeg skal ikke opfordre nogen til noget. Jeg tænker det bare i mit stille sind, at det var det rimelige. Det er min principielle mening, men Mads skal selvfølgelig gøre, hvad hans samvittighed tilsiger ham. Det er ikke noget, der giver vanskeligheder mellem Mads og jeg, uddyber Torben Smith.

(Præciseret klokken 15.20: Overskriften ændret fra SF'er: Partihopper bør miste til plads i byrådet - til - SF'er: Partihoppere bør overveje deres plads i byrådet.)

SF'er: Partihoppere bør overveje deres plads i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce