S vil skubbe Bo af pinden


S vil skubbe Bo af pinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VÅGNOP: S-formand i Ryslinge efterlyser større synlighed hos partifæller
MIDTFYN:- Der er ingen tvivl om, at Ringes bykonge Bo Andersen (V) ser sig selv som borgmester i en ny Midtfyns Kommune. Der er heller ingen tvivl om, at Ryslinge-borgmester Gunnar Landtved (V) bakker op, da han vel næppe har det nødvendige korpus til at gøre Bo Andersen rangen stridig. Men os socialdemokrater er der ikke så mange, der regner med.

Det konstaterer formanden for den socialdemokratiske vælgerforening i Ryslinge Kommune, Poul Erik Poulsen.

Han appellerer derfor til Socialdemokraterne i Ringe, Ryslinge og Årslev om at komme på dupperne, så partiet står stærkere, når der skal vælges byråd til en Midtfyns Kommune. For en sådan kommune bestående af de nuværende Ringe, Ryslinge og Årslev Kommuner, er Poul Erik Poulsen overbevist om bliver en realitet.

- Hans Jørgensen bliver vel også fornuftig, bemærker han om den socialdemokratiske Årslev-borgmester, der indædt har kæmpet for at bevare Årslev Kommune som en selvstændig kommune.

Med udsigt til en række nye opgaver går Hans Jørgensen nu ind for en storkommune med midt- og østfynske kommuner og med Nyborg som administrativt hovedsæde.

Socialdemokratiet i Ryslinge har også været fortaler for at bevare Ryslinge som selvstændig kommune.

- Men det er illusorisk, så nu går vi ind for en fusion af de tre midtfynske kommuner, siger Poul Erik Poulsen.

Falder i med tapetet

Han mener, at det er meget vigtigt, at både Socialdemokraterne i de tre byråd og vælgerforeningerne får synliggjort partiets politik bedre.

- Vort problem er, at vi falder for meget i med tapetet. I Ryslinge har vi stået for samarbejdslinjen, og skolestrukturdebatten har fyldt utroligt meget. I Ringe har Venstre flertal, og vi er i et vadested på grund af udskiftning på gruppeformandsposten i byrådet. I Årslev har vi så en borgmester fra egne rækker, men problemet er, at han ikke ønsker en ren midtfynsk kommune, analyserer Poul Erik Poulsens partiets problemer.

De socialdemokratiske vælgerforeninger på Midtfyn skal mødes til august.

- Jeg mener, at vi skal forsøge at danne en fælles socialdemokratisk liste ved det kommende kommunalvalg. Vi skal passe på, at det ikke bliver sognepolitik, der kommer til at præge arbejdet, siger Poul Erik Poulsen.

Ingen oplagt kandidat

Han håber, at beslutningen om en Midtfyns Kommune snart kan træffes.

- Og så har vi travlt. Jo hurtigere, vi kan få kørt en spidskandidat i stilling, jo stærkere står vi, siger vælgerforeningsformanden, der bemærker, at han har meget stor respekt for Bo Andersen.

- Har I et navn, der kan matche ham?

- Vi har da nogle muligheder, men lige nu og her er det svært for mig at pege på en oplagt kandidat, lyder det efter en lang tænkepause.

S vil skubbe Bo af pinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce