S i Ringe peger på Hans J.


S i Ringe peger på Hans J.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

generalforsamling: Årslevs borgmester har også opbakning fra partifæller i Ringe.

RINGE/RYSLINGE: Årslevs borgmester, Hans Jørgensen ligner mere og mere socialdemokraten, der skal forsøge at erobre borgmesterstolen i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Socialdemokraterne i Faaborg-Diernæs og Årslev peger på ham. Det samme er vælgerforeningen i Broby klar til. Og efter den ekstraordinære

generalforsamling i partiforeningen i Ringe i aftes, har han nu også opbakning herfra.

- Vi mener, han er den bedst kvalificerede. De af os, der har været en del i stue med Hans Jørgensen på det seneste har erfaret, at han er en mand, der kan sit kram, siger Lena Rue, formand for vælgerforeningen. Hun nævner også hans otte års borgmestererfaring som en fordel.

- Han er inde i stoffet, og kan godt hamle op med Bo Andersen i valgdebatter, mener Lena Rue.

Den anden S-borgmester i de fem kommuner, Faaborgs Britta Duelund, var slet ikke inde i billedet hos de 24 fremmødte.

- Britta Duelund blev også nævnt på mødet. Men ikke som spidskandidat. Vi tror hun kan trække stemmer i Faaborg fra vælgere, der ikke normalt stemmer på os, men som ikke vil stemme på Bo Andersen, siger Lena Rue.

Socialdemokraterne i Ringe var til det sidste modstandere af Faaborg-Midtfyn Kommune, som Hans Jørgensen var den vel nok varmeste fortaler for.

- Vi sagde, vi var imod, men hvis folkeafstemingen viste, at vælgerne var for, gik vi også fuldt og helt ind for den, forklarer Lena Rue.

En medvirkende årsag til, at partiforeningen i Ringe giver sin støtte til Hans Jørgensen kan også være, at der ikke er nogen lokale kandidater.

For da de to byrådsmedlemmer Henning Andersen og Mogens Engberg begge takkede nej, var lokalforeningen en smule i vildrede.

At der var tvivl til det sidste, om de menige medlemmer ville acceptere Hans Jørgensen indikeres af, at pressen ikke var inviteret til at overvære mødet. Ifølge Lena Rue fordi man ikke var sikker på udfaldet.

På den igen i Ryslinge

Også i partiforeningen i Ryslinge var der ekstraordinær generalforsamling i aftes. Som i Ringe var der 24 fremmødte, men så hører lighederne også op.

Her var der to lokale kandidater, Poul Arne Nielsen og Jos Bisschop.

- Afstemningen sluttede med næsten lige mange stemmer til begge to. Derfor skal valget af spidskandidat til urafstemning, siger partiets lokalformand, Poul Erik Poulsen.

Vedtægterne siger, at en kandidat skal vælges med to tredjedele flertal, ellers er der dømt urafstemning.

Derfor må Poul Erik Poulsen bruge sin weekend på at køre rundt med stemmesedler til de 61 partimedlemmer i Ryslinge Kommune.

Senest på tirsdag skal stemmerne være talt op, så S i Ryslinge har en spidskandidat klar til repræsentantskabsmødet for Socialdemokraterne i de fem kommuner 20. januar.

S i Ringe peger på Hans J.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce