S-brok over mangelfuldt referat


S-brok over mangelfuldt referat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-MIDTFYN: Når politikerne i kommunalbestyrelsen på tirsdag mødes for første gang efter sommerferien, vil de med det samme spole tiden tilbage til den 15. april.

Den dag var der også møde i kommunalbestyrelsen, men Socialdemokraterne er utilfredse med det referat, som foreligger fra mødet.

Så nu vil Socialdemokraterne have diskuteret, hvordan der skal tages referat i byrådssalen - en opgave der altid hviler på skuldrene af enten kommunaldirektør Benny Balsgaard eller vicekommunaldirektøren.

Kernen i sagen er, at Socialdemokraterne i en debat om besparelser på den kommunale service stillede et ændringsforslag til, hvad politikerne skulle vedtage. Det samme gjorde Venstre og SF's Torben Smith.

Skriftligt forslag

Men selv om det socialdemokratiske forslag var stillet skriftligt - og i øvrigt blev stemt ned - er dets indhold ikke gengivet i det officielle referat fra kommunalbestyrelsesmødet.

Både indholdet af Torben Smiths forslag, som også faldt, og af forslaget fra Venstre, der senere blev vedtaget, fremgår derimod af referatet.

Principspørgsmål

- Det er et principspørgsmål, som vi aldrig har fået diskuteret ordentligt. Når det er så vigtigt, at lægge referaterne ud på internettet, så er det også vigtigt, at det hele er med, siger den socialdemokratiske gruppeformand Hans Jørgensen.

Det lykkedes i går ikke at få en kommentar til sagen fra kommunaldirektør Benny Balsgaard.

S-brok over mangelfuldt referat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce