Rubrik


Rubrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre sent end aldrig: Hørt på Havnens udsendte i Faldsled kan nu eksklusivt afsløre, hvor kronprinsesse Mary og husbonden Frederik holdt nytårsaften. Det skete såmænd på Illumø, hvor parret hyggede sig med en af Frederiks gamle skolekammerater - hvis familie i øvrigt ejer Illumø. Inden ø-opholdet var parret på kro i Faldsled - og imens fejrede de mange bodyguards såmænd nytårsaften i Havneskuret på molen. I tilfælde af angreb på øen havde man dog for en sikkerheds skyld medbragt en gummibåd "med så mange hestekræfter, at hele Faldsled Havn var blevet revet i småstykker, hvis den var blevet startet," som en af de lokale udtrykker det.

Og mere royalt: Jørgen Lohmann, indehaver af Mira på Østergade i Faaborg fik fin post forleden. Fra hofchef Peter Thornit modtog han et brev fra Amalienborg, hvor hofchefen - på vegne af kronprinsparret - takker på det hjerteligste for den skindtaske, pung og ikke mindst venlige lykønskning, som Jørgen Lohmann sendte til parrets bryllup i maj.

Lene-Marianne Søberg, turistchef, havde andet end sin graviditet at tænke på under Open by night. Ud over at kunne glæde sig over, at Faaborgs gader var fyldte med tusindvis af mennesker, havde Lene-Marianne Søberg travlt med at uddele diplomer til de forretninger, der støtter Faaborgs vægtere økonomisk, så både fastboende og turister stadig kan få en gratis aftentur, og høre om byens historie.

"Adams æbler" hedder filminstruktøren Anders Thomas Jensens nye dansk film, der i den kommende tid blandt andet skal optages på kirkegården i Horne og i de nye filmstudier i Fjællebroen.

Blandt rekvisitterne i filmen er et gammelt Pederstrup-æbletræ, som er hentet i haven hos Ane og Frede Nørrelund i Dyreborg.

Det gamle træ blev forleden i en større operation flyttet fra Dyreborg til Horne, hvor det nu modtager kærlig pleje i form af grundig vanding på kirkegården, indtil det skal bruges.

Transporten blev nemlig i bogstaveligste forstand træets sidste rejse. Ifølge drejebogen skal det gå op i flammer en regnvåd nat på kirkegården...

Trods den benhårde konkurence på dagbladsområdet i Faaborg, bemærkede Hørt på Havnens medarbejdere, at flere af rapporterne fra konkurrenten, Fyns Amts Avis, havde endog meget god tid til deres research ved Mogens Toftlunds ølvogn under Open by Night forleden. I næste dags Amtsavis fremgik det, at Mogens Toftlund blandt andet præsenterede økologisk tysk øl, der indeholder cannabis...

Henrik Lund, der ejer Horne Planteskole på Hornelandevej 2, er i fuld gang med en større udvidelse af sit salgsareal. Der skal laves et 650 kvadratmeter stort drivhus i tilknytning til det eksisterende byggeri, og i den seneste tid har han fyldt jord op på området. Drivhuset skal dels fungere som vinteropbevaring af planter, dels som udstillingsareal.

Rubrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce