Rotteplaget butik genopstår: Spar-købmand drømmer om Meny

Fra venstre: Carina Andersen, Torben Beck, Lars Petersen og Michael Frank. Sammen står de bag Spar i Sdr. Nærå, der genåbner i uge 16. Privatfoto

Rotteplaget butik genopstår: Spar-købmand drømmer om Meny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar i Sdr. Nærå genåbner med nye ejere i slutningen af uge 16. Ejerne har brugt 14 dage på at sikre butikken mod rotter.

Sdr. Nærå: To måneder. Så lang tid har beboerne i Sdr. Nærå måttet leve uden en Sparbutik, efter den tidligere købmand, Emil Christensen, måtte lukke sin butik i midten af februar. Men nu er ventetiden ovre, og næste uge genoptår butikken på Stationsvej med nye ejere.

- Går alt efter planen, åbner vi i slutningen af uge 16, fortæller medejer Michael Frank, der, sammen med Torben Beck og Carina Andersen driver Meny i Otterup.

Det bliver Lars Petersen, der kommer til at stå i spidsen for butikken som købmand, men alle fire står bag butikken. Michael Frank regner med, at han selv kommer til bruge cirka halvdelen af sin arbejdstid i Sparbutikken, i hvert fald i begyndelsen. Han har tidligere været slagtermester i butikken gennem en årrække, og faktisk bor de alle fire i Sdr. Nærå-området.

- Jeg har altid haft hjerte for den butik, og da vi så, at den var ledig, ringede vi til kæden (Dagrofa, som Spar er en del af, red.) med det samme, fortæller Michael Frank.

I første omgang bliver det en Spar-butik, men ambitionerne er højere end det.

- Jeg håber, vi kan drive det så vidt, at vi kan skrive "Meny" på facaden om et par år. Det kræver helt klart en vækst, for Meny har et større udvalg, der kræver et større kundegrundlag, end vi har i dag. Men det har den tidligere haft, så det tror vi på.

Jeg håber, vi kan drive det så vidt, at vi kan skrive "Meny" på facaden om et par år. Det kræver helt klart en vækst, for Meny har et større udvalg, der kræver et større kundegrundlag, end vi har i dag. Men det har den tidligere haft, så det tror vi på.
Michael Frank, ny medejer af Spar i Sdr. Nærå
Samme kæde som Meny
Sparkæden har cirka 140 butikker fordelt over hele landet.Butikkerne er ejet af selvstændige købmænd, der betaler et kontingent for at være en del af Sparkæden.Spar er en del af Dagrofa sammen med Meny, Min Købmand og Let-køb.

Sparbutikken i Sdr. Nærå åbner i slutningen af uge 16.

Rottesikret butik

Det er ikke nogen hemmelig, at det var rotter, der var en medvirkende årsag til, at den tidligere sparkøbmand måtte lukke sin butik tidligere på året.

Men det er der taget højde for i den nye butik, lover Michael Frank.

- Vi har krævet, for overhovedet at ville åbne butikken igen, at der kom styr på de firbenede sataner. Vi skal jo helst ikke fylde for to millioner kroner varer ind i butikken og så smide halvdelen ud, fordi der kommer rotter.

Håndværkere har derfor brugt 14 dage på at lappe alle tænkelige huller i butikken.

- Alt er blevet gået i gennem, og vi har gjort en kæmpe indsats. Så vi skulle gerne være klar hvad det angår, siger Michael Frank.

Rotteplaget butik genopstår: Spar-købmand drømmer om Meny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce