Rospinning er kommet til Faaborg


Rospinning er kommet til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg Roklub tilbyder en ny type træningsform. Nye hold starter 20. januar.

Rospinning er en effektiv træning af hele kroppen. Det er en forholdsvis ny træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik. Rospinning ligner på mange måder den type spinningtræning, som de fleste fitnesscentre udbyder.

Men i Faaborg Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine, og dermed får deltagerne også trænet ryg, mave og arme. Om man er rutineret roer eller nybegynder, kan man ro på samme hold.

- På alle hold er der en instruktør, som hjælper deltagerne med teknikken, så vi hurtigt får alle med og undgår skader, forklarer Bente Aalund fra roklubben, som både er instruktør i rospinning og om sommeren lærer nye roere at ro på vandet.

- Når deltagerne først får styr på teknikken, og man får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, så er rospinning en særdeles effektiv måde at lave fedtforbrænding.

Mange af Faaborg Roklubs nuværende medlemmer er i fuld gang, men de håber også at se nye medlemmer klubben.

- Og vi lægger op til, at nye medlemmer også vil prøve at ro på vandet og opleve den fantastiske glæde, som det er at ro i et af Danmarks smukkeste farvande, siger Bente Aalund.

- Men vi forventer at kunne tilbyde rospinning året rundt, tilføjer hun.

Læs mere om rospinning på www.faaborg-roklub.dk og kontakt Bente Aalund på telefon 25 54 74 77 eller aalundbente@gmail.com for yderligere oplysninger og aftale om gratis prøvetime.

Rospinning er kommet til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce