Aflevér en bunke brugt tøj - vi kvitterer med en kop kaffe, lyder det fra Røde Kors, der samtidig skaber liv i et af Ringes tomme butikslokaler

Ringe: Fra fredag og seks uger frem kommer der lys og liv i en af Ringes tomme butikslokaler. Det sker, når Røde Kors åbner en kampagnebutik i det tomme butikslokale, hvor børnetøjsbutikken Dea tidligere holdt til - ved siden af den eksisterende Røde Kors butik i Algade.

Netop fredag skyder den store velgørenhedsorganisation gang i kampagnen Smid tøjet, Danmark, der skal få danskerne til at rydde op hjemme i klædeskabet og forære tøj, der er blevet for stort, for småt eller bare for meget, til Røde Kors.

- Vi er helt enige i, at det ser skidt ud med mange tomme butikslokaler i Ringe i øjeblikket, og derfor vil vi gerne være med til at skabe noget liv i et af dem, siger formanden for Røde Kors på Midtfyn, Egon Schlosser.

Kampagnebutikken vil være åben de næste seks uger, og Røde Kors' frivillige kvitterer med en kop kaffe til dem, der lægger vejen forbi med en stak aflagt tøj.

Ifølge Røde Kors-formanden har ejeren af den tidligere børnetøjsbutik stillet lokalerne til rådighed for indsamlingen kvit og frit i de seks uger.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
Rema 1000: Vi er klar til at indtage Ringe

Rema 1000: Vi er klar til at indtage Ringe

8
Nyt chok: Café Wessel er konkurs

Nyt chok: Café Wessel er konkurs

Sygdomslukket café åbner igen

Sygdomslukket café åbner igen