Rock i kirken


Rock i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsterne ved Ringe Kirke inviterer for første gang nogensinde til rockgudstjeneste og bagefter café på Nordagerskolen

RINGE: Med "Liv & Lys" som tema inviterer præsterne ved Ringe Kirke fredag den 26. oktober for første gang nogensinde til rockgudstjeneste i deres kirke. Og bagefter café i Nordagerskolens aula, hvor der bliver mulighed for at høre endnu mere rockmusik.

Musikken leveres af et rockband, der netop kalder sig "Liv & Lys". Det er fra Svendborg og vil spille musik af blandt andre Leonard Cohen og ind- og udenlandske rockorkestre som U2, TV2 og C.V. Jørgensen. Sognepræst Jesper Hougaard Larsen og organist Povl Christian Balslev fra Vor Frue Kirke i Svendborg deltager ligeledes. De forsøgte sig med et tilsvarende arrangement forrige efterår og med stor succes. Kirken var næsten fyldt, fortæller Povl Christian Balslev.

I Ringe medvirker også Ringe Kirkes Pigekor under ledelse af kantor og organist Kirsten Wind Retoft.

Rockgudstjenesten varer knap en time - og vil selvfølgelig tælle med i konfirmandernes kirkegang, hvis de møder op, forsikrer sognepræsterne Anders Nielsen og Karen Blauenfeldt Dam. De retter da også indbydelsen specielt mod de unge - nemlig konfirmander med søskende samt deres forældre og venner. Men alle er velkomne til at deltage i den rock'ende aftengudstjeneste.

Ringe Kirke

Fredag den 26. oktober kl.19.00

Rock i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce