Ris & Ruller er sat til salg

Nhat og Hong åbnede Ris & Ruller i 2011 og sidste år udvidede de ved at inddrage nabolejemålet. Deres ældste barn Hana, er i dag otte år. Arkivfoto: Anne Jørgensen

Ris & Ruller er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver Nhat Dang har fået nyt job i et it-firma, så der er ikke tid til at lave mad længere.

Faaborg: En af Faaborgs populære spisesteder - Ris & Ruller i Østergade - står foran lukning - eller måske et ejerskifte. Efter 6,5 år som restauratør vælger indehaveren Nhat Dang og hans kone Hong at sige stop.

- Jeg har fået et spændende fuldtidsjob som teknisk direktør i et it-firma i Odense, så hvis jeg og mine kone skulle drive restaurant ved siden af, ville det blive på bekostning af vores børn. Vi ville forsømme vores pligter i forhold til dem, siger 37-årige Nhat Dang.

Parret har børn i alderen 1, 5 og 8 år.

Men Nhat Dang håber dog på, at det populære Ris & Ruller-koncept kan drives videre i Faaborg.

- Folk skal jo have noget ordentligt at spise til middag. Det er vigtigt for mig. Hvilket koncept, det bliver, betyder ikke så meget, men det er vigtigt for mig, at der ikke kommer endnu et pizzeria - dem har vi nok af i byen, siger han.

Nhat Dang fortæller, at han i øjeblikket er i dialog med nogle kolleger i byen, som har ytret, at de måske gerne vil føre Ris & Ruller videre i en eller form.

- Så jeg tager lige en dialog med dem en ad gangen og finder ud af, hvad de forskellige de vil, og så vælger jeg den bedste løsning ud af det, siger han.

Parret har sat lukkedagen til den 30. april.

- Og hvis vi ikke har fundet en afløser inden da, så lukker jeg biksen, rydder lokalerne og afleverer nøglerne tilbage, siger han.

Ris & Ruller er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce