Ringe har spot på cykelsport

Her forsvarer CSC den gule trøje på de østsjællandske veje på vej mod Frederiksberg under sidste års Post Danmark Rundt.
Foto: Erling J./ arkiv

Ringe har spot på cykelsport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med cykelturen til Paris og nu som startby i dagens fjerde etape af Post Danmark Rundt markerer Ringe sig som en ivrig cykelby

RINGE: Det er ikke kun Odense, der kan finde ud af at brande sig som cykelby.

Med Team Rynkeby og Team Ringes cykeltur til Paris og nu Ringe som startby på fjerde etape af det store Post Danmark Rundt, må Ringe siges at være en by, der hellere end gerne sætter fokus på cykelsporten.

Cykelaktiviteterne falder godt i tråd med visionerne i Faaborg-Midtfyn Kommune, mener borgmester Bo Andersen:

- Vi er i fuld gang med at lave en fritids- og en friluftsstrategi, og de cykelarrangementer, som vi har bakket op omkring, passer rigtig godt til de signaler, vi gerne vil sende om, at Faaborg-Midtfyn er et pragtfuldt sted for udendørs sportsaktiviteter.
Hvis man vil parkere i Ringe nu til formiddag, anbefales følgende steder:  Rådhuset, Tinghøj Allé 2  Midtfyns Fritidscenter, Søvej
Hvis man vil parkere i Ringe nu til formiddag, anbefales følgende steder: Rådhuset, Tinghøj Allé 2 Midtfyns Fritidscenter, Søvej "Den røde plads" og mellem banegården og Jernstøberiet. Her er forbud mod parkering: Centrumpladsen (fra basketbanen og op mod Wessel). Øvrige p-pladser er åbne. Parkeringspladserne omkring Torvet lukkes for parkering. Algade lukkes for trafik. Søvej - forbud mod parkering i begge sider. Hvis der er biler, der holder parkeret på de pågældende gader i de nævnte tidsrum, vil de blive fjernet af Falck for ejers regning. Grafik: Gert Ejton
Foto: Erling J.

Deltagere fra touren

Med Post Danmark Rundt får Ringe-borgere såvel som turister i dag mulighed for at se mange af deltagerne fra dette års Tour de France. Alle cykelrytterne kører fra Torvet i Ringe og rundt i byen kl. 10.00.

Fra CSC deltager ingen ryttere fra touren, men til gengæld OL-rytteren Chris Anker Sørensen og etapevinder Matti Breschel. Imens cykler Frank Høj for Team Post Danmark. Da også Team Columbia deltager i cykelløbet, kan man gøre sig håb om at spotte holdets sportsdirektør, Brian Holm.

Blandt andre cykelryttere kan nævnes Thomas Fothen, Marco Pinotti og Francesco Belotti. Alle kan de glæde sig til at cykle i Ringe og omegn, mener Bo Andersen.

Mange cykler

- Der er rigtig mange, der dyrker cykling i vores kommune. Vi har meget aktive klubber i såvel Broby, Faaborg, Ringe som i Årslev. Men vi vil også arbejde for, at andre end "cykel-tosserne" kan få øjnene op for, hvor dejlige oplevelser de kan få, hvis de vælger at se Faaborg-Midtfyn Kommune fra en cykelsadel, fortæller Bo Andersen, der næste år selv sætter sig på sadlen, når Team Rynkeby sætter kursen mod Paris.

Allerede fra her til morgen bliver der masser af aktivitet på Torvet i Ringe. Til gengæld vil Torvet og Algade være spærret for biler. Fra kl. 8.00 er der underholdning, hvor Hans Otto Bisgaard styrer mikrofonen.

Samtidig åbner byens butikker, og kl. 8.00-9.00 er der publikumskonkurrence, hvor der udloddes en cykel. Vinderen trækkes 09.00.

Ringe har spot på cykelsport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce