Berit Brodersen og Lars Broholm fra Ringe overtager Torvecaféen i byen

Ringe: Det bliver snart igen muligt at købe sandwich, grillpølser og en kop kaffe i den sygdomslukkede Torvecaféen i Ringe.

Berit Brodersen og Lars Broholm fra Ringe har netop skrevet under på den kombinerede grillbar og café på Torvet i Ringe, og de kan glæde stamkunder og andre med, at de forventer at åbne tirsdag den 5. april.

- Mange er oppe at hive i døren, men nu er det faldet på plads, og vi har skrevet under, fortæller Berit Brodersen, der kommer til at stå bag disken.

Lars Broholm og Berit Brodersen håber at blive taget godt imod, og de fortæller, at Torvecaféen kommer til at køre uændret - med de samme ansatte, åbningstider og leverandører, som da daværende ejer Morten Vib stod bag disken.

Og parret kan også fortælle, at menukortet bliver det samme.

Torvecaféen har været lukket i flere uger på grund af sygdom, efter den daværende ejer, Morten Vib, i starten af februar var udsat for en grim faldulykke fra taget af sin hustrus forretning, den nærliggende 3-i-en-butik. Morten Vibs kone, Inge Vib, har tidligere fortalt avisen, at hendes mand ligger i kunstigt koma, og hun arbejdede på at finde enten en ny forpagter eller køber hurtigst muligt.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Rema 1000: Vi er klar til at indtage Ringe

Rema 1000: Vi er klar til at indtage Ringe

8
Nyt chok: Café Wessel er konkurs

Nyt chok: Café Wessel er konkurs

Røde Kors åbner ny butik i Ringe - i seks uger

Røde Kors åbner ny butik i Ringe - i seks uger