Ringe BK kan nu skimte oprykning


Ringe BK kan nu skimte oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serie 2 - herrer

Ringe BK - Tårup

1-0 (0-0)

FODBOLD: Kampe, der afvikles en torsdag aften, er aldrig de helt store tilskuermagneter. Og folk stod da heller ikke som sild i en tønde, da Ringe spillede hjemme mod Tårup.

Kampen var ellers vigtig nok for Ringe, for alt andet end en sejr ville sætte dem tilbage i kapløbet om førstepladsen.

Modstanderne fra Tårup mødte op med en frisk storsejr fra sidste runde, hvor de slog Kværndrup med hele 7-3. Netop Kværndrup var inden da en af medbejlerne til førstepladsen, og dermed den direkte oprykning til Serie 1.

Flere af tilskuerne på Ringe Stadion kom da også fra nabobyen, Kværndrup, for satte Ringe point til, havde de stadig chancen.

Kampen startede meget forsigtigt, og de to hold skulle tydeligvis lige kigge hinanden ud. Desværre var de meget længe om at kigge, så første halvleg blev en yderst tam affære uden de helt store opløftende momenter.

Det meste af tiden trillede bolden formålsløst rundt på banen, mens spillerne løb mange forgæves skridt.

Skovtur var højdepunkt

Bevares, lidt skete der dog undervejs. For efter 35 minutter var Ringes målmand, Jørn Gregersen, taget på en skovtur af de større og stod pludselig alene med en fri modspiller midt på egen banehalvdel.

Heldigvis for Jørn var spilleren fra Tårup lidt febrilsk i sin afslutning, som ramte den skovglade målmand på kroppen og gik videre i spil.

Anden halvleg blev næsten en tro kopi af de første 45 minutter, men efter 25 minutter, affyrede Kim Duvander et bragende langskud, som fra 45 meter røg direkte i mål.

Det reddede næsten hele kampen, for bagefter pakkede Ringe sig ned og forsvarede de tre point, der betyder, at de nu kan skimte Serie 1 i horisonten.

Ringe BK kan nu skimte oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce