Lasse Rimmer, der kalder sig og er komiker - slipper sine "Kæpheste" løs i et nyt one man show

Den alsidige Lasse Rimmer kaster ud i sit fjerde soloshow og hans tur rundt i Danmark rammer Rudme onsdag den 2. marts klokken 20.

Omdrejningspunktet i "Kæpheste" er nogle af alle de emner og spørgsmål, der rumsterer i komikerens hoved, hvilket favner vidt: Kan vi danskere hygge os uden mad i munden - er bare et af eksemplerne.

Er man en dårlig forælder, hvis man helt generelt ikke er superimponeret af børn? Eller hvordan med det.

Der er masser af spørgsmål i Lasse Rimmers nye show.

Komikerens legesyge interesse for sit hjemland og for danskerne skaber en symbiose mellem Rimmer og hans publikum, der tidligere har fået Berlingske til at beskrive ham som at have en "tæt på telepatisk evne til at indgå i infight med publikum."

Tidligere comedy-shows har givet udsolgte sale og fine anmeldelser og "Kæpheste" er ingen undtagelse. Rimmer, der også er en kendt tv-vært, betegnes trods alt som godt selskab.

Billetter sælges på foderstoffen.billetten.dk eller ved billetsalgsstederne som for eksempel Expert.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.